4 февр. 2010 г., 12:02

За закуска и... вечеря. 

  Поэзия » Любовная
479 0 0

Бекон с яйца или препечена целувка,  
тичаш по брега, а бризът е милувка.

Искаш палачинка, аз пък там си плувам,
после, край вълните, с тебе ще лудувам...

 

Не бягай, "неочаквано"
ще те открия, за да станеш "намерена"
и да разтопя парченце туптящ лед, с глътка поезия
и 2-3 строфи червено вино.

© Борислав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??