9 dic 2011, 18:20

Заблуда 

  Poesía » Otra
706 0 17

 

Дъждът измива наслоеното,

нечистото  от нашите души.

И  сякаш  ставаме  по-искрени -

заблуда е това, нали?

 

 

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??