23 jul 2014, 21:12

Заблудена 

  Poesía » De amor
447 0 0
Спахме отделно, на две различни легла,
тихичко се промъкнах при теб сутринта.
Усмихна се нежно, попита "как спа?",
ала до изгрева, никой от двама ни не заспа.
 
Спахме заедно на едно и също легло,
бяхме вплели за последно телата в едно.
Разбра, че те чакам, че сърцето прескача
разбра... че твоето с моето се закача.
 
И ти не спа, усетих те... не бях само аз,
страшно беше, да го изречеме на глас,
но докато аз си мислех как да се върнеш,
ти си мислил как да си тръгнеш!
 

© Катрин Константинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??