10 feb 2008, 11:04

Забрана 

  Poesía » De amor
656 0 14

Не влизай отново в живота ми

и раната незараснала не отваряй,

само белегът все още напомня ми,

че беше минало... не го разравяй.

 

 

Не нарушавай миговете на мълчание,

не разнищвай тежките думи,

не отричай споровете прокудени,

не изстрелвай поредни куршуми.

 

 

Не идвай тук смълчан на здрачаване,

не ме оплитай и обърквай с обещания,

че мислите, от теб изгубени,

намериха на пристан покаяние.

 

 

Сега животът ми е тих и бистър,

завързан не от думи и обиди,

свободен е... навън е зазоряване

и "любовта ти" мен не ще погуби.

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??