Feb 10, 2008, 11:04 AM

Забрана 

  Poetry » Love
650 0 14

Не влизай отново в живота ми

и раната незараснала не отваряй,

само белегът все още напомня ми,

че беше минало... не го разравяй.

 

 

Не нарушавай миговете на мълчание,

не разнищвай тежките думи,

не отричай споровете прокудени,

не изстрелвай поредни куршуми.

 

 

Не идвай тук смълчан на здрачаване,

не ме оплитай и обърквай с обещания,

че мислите, от теб изгубени,

намериха на пристан покаяние.

 

 

Сега животът ми е тих и бистър,

завързан не от думи и обиди,

свободен е... навън е зазоряване

и "любовта ти" мен не ще погуби.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??