Една мисъл не спира да ме натъжава
и плаче моето сърце.
Всяка друга може да те притежава -
само аз не.
Обичта ми е безкрайна,
но е невъзможна връзката между нас.
До гроб ще я пазя като тайна,
макар да изгарям от страст.
И когато си близо до мен -
на една ръка разстояние.
Нямам право да мисля за теб -
чувствата си крия, истинско страдание...
Плача, но крия сълзи
и спазвам житейски правила.
Но влюбено сърце в мен тупти -
"Обичам те" искам да изкрещя.
Не мога да те докосна дори,
престъпление ще бъде, ако те хвана за ръката.
И боли, ужасно много ме боли -
ранена, проклинам съдбата.
Непростим грях
ще е нашата връзка в този живот.
А толкова влюбена никога не бях,
но ти си забранен плод.
Убива ме мисълта,
че няма бъдеще за нас.
Всяка може да е с теб в нощта,
всяка друга, но не и аз.
© Катя Бобойчева Todos los derechos reservados