ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ
Как искам да си само миг във моята прегръдка
и устните ми жадни с твойте да се слеят...
По тялото си искам да усетя сладостната тръпка
от нашето докосване и после... да изтлея.
Защото няма да ми стигне миг, да те почувствам.
И вечност няма да ми стигне да те имам.
Но ти си ябълката в райската градина – вкусната
и забранена, и... така недостижима.
9. 8. 2006 г.
Добрич
© Румен Ченков Todos los derechos reservados