6 feb 2009, 22:50

Забранена любов 

  Poesía » De amor
1215 0 8
Поемам дъх,
но той не ми стига...
Чувствата няма къде да скрия.
Жалки опити да спра да обичам,
че не те желая, до болка отричам...

Сляпа ли съм или просто заслепена,
слаба ли съм или просто уморена,
това болест ли е или съм заразена,
влюбена ли съм или наранена...???

Сърцето си да сдържам
повече не мога,
защо това ми причини, за бога???
Залъгвам себе си и тези около мен,
ала не мога да вкуся от плода забранен.

Но аз не те заслужавам...
Естествено, кого ли заблуждавам...
Имам чувство, че вече полудявам...

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??