26 nov 2005, 21:42

Забрава 

  Poesía
853 0 1
Обич, разум, радост споделена,
любов нещастна, гордост наранена,
без капка жалост и приличие,
затрупани умират в безразличие.
Дори хилядолетните писания
надигнаха с вопъл стенания,
от вековното забвение
търсещи жадувано спасение.
А времето - потънало и то в забрава,
човешкото в човека заличава
и всичко свидно, ценно, необятно,
в мрак угасва безвъзвратно . . .

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??