Понякога потъвам във забрава,
превръщам се във мисъл с топъл цвят,
вселената така се заличава,
че изчезва този тъжен свят...
В празното увисвам и превръщам се в сълза,
разливам се на атоми забравата забравили,
забравям свойто място във света...
Дали и мене са забравили?
... Кои...
© Йордан Серафимов Todos los derechos reservados