3 jul 2008, 21:35

Забрава 

  Poesía » De amor
984 0 3

 

Ти тръгваш,

а поглед не обръщаш.

Нима забрави туй, което ти ми обеща?!

Колко дни, минути, часове...

Ти не се поколеба и ми отне!?

Ти не каза нищо,

нито ''сбогом'', нито промълви:

,,Скъпа, моля те прости!''

Тръгна, ей така,

сякаш бях самотна сянка, забравена нейде сред дъжда.

 

Аз за тебе бях като прашинка утринна роса,

ти за мене беше всичко на света!

Дълбока рана ми направи,

таз която ти забрави и на мене я остави.

Обичах, мразех, но никога не те забравих!

 

 

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??