29 may 2018, 10:45

Забрава 

  Poesía » Otra
641 1 2

Приятелите се броят на пръсти

къде ли сте, аз все Ви търся...

А бяхте много, клехте се във вярност

но смихте се във тази давност...

 

Приятелство - звучи с Надежда

за спомени и нови срещи,

изчезнахте, забрава, тегоба,

а колко нужни сте...

              --- 0 ---

Добрата дума липсва

спомените писват,

надеждата остава...

но всичко е забрава...

              --- 0 ---

Крадях от себе си

да съм със Вас,

а няма никого

в самотен час... 

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??