Забравен
Аз не съм ти важен.
И съм ти маловажен.
Вече ме забравяш,
без мене продължаваш.
За тебе е добре,
но за мен не е.
Ти не ме обичаш
и от мен се отричаш.
Всичко сън ли беше?
Сънувах те – болеше.
Не искам да се връщам –
кошмари да прегръщам.
Сърцето ми разби.
И, забравен – ме срази.
© Фикрет Насуфов Todos los derechos reservados