9 sept 2008, 0:09

Забравена любов 

  Poesía » De amor
664 0 4
 

Не парят вече силно твойте думи,

сърцето ми таз болка не усеща,

не ме пронизва вече твойто име,

не се парализирам, щом те срещна.

 

Не ме измъчват спомени красиви,

не съм затворничка на старите мечти.

Вече не изтръпвам като видя

приличащи на твоите очи.

 

Не съм отчаяна, когато ти си тръгваш.

Не се разтърсвам вече от твоя поглед.

От мънички неща не се залъгвам.

Най-после те забравих... слава Богу.

 

Но ето те пред мен, с небесни очи,

търсиш отговор във моето лице.

Дали е късно?... А пък аз протягам

към тебе две треперещи ръце.

© Маргарита Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??