Sep 9, 2008, 12:09 AM

Забравена любов 

  Poetry » Love
668 0 4
 

Не парят вече силно твойте думи,

сърцето ми таз болка не усеща,

не ме пронизва вече твойто име,

не се парализирам, щом те срещна.

 

Не ме измъчват спомени красиви,

не съм затворничка на старите мечти.

Вече не изтръпвам като видя

приличащи на твоите очи.

 

Не съм отчаяна, когато ти си тръгваш.

Не се разтърсвам вече от твоя поглед.

От мънички неща не се залъгвам.

Най-после те забравих... слава Богу.

 

Но ето те пред мен, с небесни очи,

търсиш отговор във моето лице.

Дали е късно?... А пък аз протягам

към тебе две треперещи ръце.

© Маргарита Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??