16 ene 2008, 8:40

Забравена минута живот 

  Poesía
676 0 2
Адът и раят в едно се сляха...
И родиха живота, моята забравена минута живот...
Опитах се да го удържа с усмивка...
Да не бърза толкова, да поспре...
Но той се процеди през пръстите...
И продължи да се стича по улея на
човешкия пясъчен часовник...

© Марина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??