Забравихме да се потърсим
От бързане, от тичане, от страх
Забравихме да си говорим
От есемеси, писане и чат
Забравихме, че близки бяхме
И времето ни раздели
Мисля си, че ме забрави
Но забравен не остана ти
© Йоана Todos los derechos reservados