Sep 14, 2021, 9:19 AM

Забравени 

  Poetry
385 1 2

Забравихме да се потърсим 

От бързане, от тичане, от страх

Забравихме да си говорим 

От есемеси, писане и чат

Забравихме, че близки бяхме

И времето ни раздели

Мисля си, че ме забрави

Но забравен не остана ти

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??