7 oct 2020, 20:37

Забравѝ 

  Poesía » De amor, Verso libre
366 1 4

забравѝ ключа си

оставѝ открехнато

ще се вмъкна на пръсти

ще се сгуша в някой ъгъл

(на сърцето ти)

изобщо няма да ти преча

дори ще спра да дишам

(да не те смутя)

ще се стопля със дъха ти

и ще стопля теб със своя

за секунда отпусни се 

забравѝ отключено

(за първи и последен път)

© Доротея Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??