20 nov 2007, 10:56

Забрави го 

  Poesía
720 0 3
Хей, момиче, за каква се мислиш?
Да не смяташ, че си по-добра от мен?
Искаш го за себе си, нали?
Ясна си ми като ден.
Добре, но ще ти кажа нещо.
С теб ще бъде само тази нощ.
Давам ти го да си поиграеш.
Почувствай се и ти желана.
Но после знай, че ще се върне тук.
При мен.
И за тебе ще забрави,
а ти за него - не.
Знам, защото, която и да гледа, вижда само мен.
Ти за него си просто забавление.
Аз съм истинското изкушение.
Само аз мога да го накарам да крещи,
но не от болка, а от наслада.
А щом нощта прекарана със тебе свърши,
ще се върне в моите обятия, а теб…
ще те боли.

© Анита Райкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??