Забрави ме
Сълзите ми бисерни сбирай
и наниз от тях направи.
Това ще ти дам аз от мене,
а другото ти забрави.
Как в сините нощи копняхме
за обич без бряг и вълни,
как в дните ни заедно бяхме -
събирахме смях и мечти.
Очите, като кладенци пусти,
изплакаха всички сълзи.
Аз дадох ти всичко от мен,
а ти го забрави за ден.
© Тонка Стефанова Todos los derechos reservados