Feb 23, 2008, 6:35 PM

Забрави ме 

  Poetry » Love
969 0 4

Забрави ме

Сълзите ми бисерни сбирай

и наниз от тях направи.

Това ще ти дам аз от мене,

а другото ти забрави.

 

Как в сините нощи копняхме

за обич без бряг и вълни,

как в дните ни заедно бяхме -

събирахме смях и мечти.

 

Очите, като кладенци пусти,

изплакаха всички сълзи.

Аз дадох ти всичко от мен,

а ти го забрави за ден.

© Тонка Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??