30 mar 2011, 23:38

Забрави за мен 

  Poesía » De amor
932 0 1

Забрави за мен, от сърцето ме изтрий,

намери начин и чувството укрий.

Не ме срещай, не ме поглеждай,

сърцето си двойно не повреждай.


Забрави за мен, за любовта голяма,

за безсънните нощи, надежди,

за телефонните SMS-и и срещи,

забрави ме – все едно ме няма.


Забрави моя поглед, моите очи,

както и всички твои мечти,

забрави ме като изминал ден

и всичко, свързано с мен.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??