Забрави за мен, от сърцето ме изтрий,
намери начин и чувството укрий.
Не ме срещай, не ме поглеждай,
сърцето си двойно не повреждай.
Забрави за мен, за любовта голяма,
за безсънните нощи, надежди,
за телефонните SMS-и и срещи,
забрави ме – все едно ме няма.
Забрави моя поглед, моите очи,
както и всички твои мечти,
забрави ме като изминал ден
и всичко, свързано с мен.
© Никица Христов All rights reserved.