9 feb 2007, 20:06

Забравих да живея 

  Poesía
904 0 3

Страх ме е от всяка глътка въздух,

страх ме е от хората около мен,

страх ме е от шума на листата,

страх ме е от птичките навред.

 

Не знам дали всичко е от болка.

Не е ли непоносим страх това?!

Или умирам бавно от неволя,

или е дошла смъртта преди това!

 

Непоносим е животът в този хаос!

Немислимо е да си поема дъх!

За това аз спирам да говоря,

за това оставям душата си за стръв!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??