3 ene 2012, 18:59

Забравих да обичам 

  Poesía » De amor
858 0 5


                     
         ЗАБРАВИХ ДА ОБИЧАМ

                            (на  Пепи)


Далече си,
когато се стаяват на ледената зима ветровете
и късно вечер аз слагам да заспи сърцето.

Далече си,
когато грешна скитам и чужди погледи ме мамят,
и  вино пия - последни капчици от теб останали.

Далече си,
когато кръста тежък влача и мъка ме раздира,
и черна сянка  в очите мои пристан си намира.

Далече си,
когато ме боли душата от толкова  нечакани измами
и от приятели получих най-дълбоки рани.

Далече си,
когато порив нежен във мен умира и се ражда,
и в спомени се мъча да укрия свойта жажда.

Далече си,
когато  радост  плаха в сърцето тръпнещо наднича.
Далече си!
А искам да ти кажа, че заради теб забравих да обичам!

© Таня Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??