29 ago 2017, 19:22

Забравих ли се? 

  Poesía
406 1 2

Забравих ли се?

 

Взе да избледнява картината, в която се рисувам.

Приближи се страх от сенки грозни, 

аз съм между тях и се страхувам.

Изтрила съм понятия за утре

и плувам безметежно по вълните.

Пресъхна ми морето,

остана пясъкът, по който да вървите.

Пищят в ушите ми гларусите гладни,

и нагло спущат се към плячка ситост.

Вълните липсват. Нямам и въпроси,

изляха се в мокра духовитост.

Заглъхвам между пясъчните дюни.

Полепнаха ми песъчинки по очите.

Дращят ми. Не вярвайте, че плача.

Искам тишина. Защо шумите? 

© Мария Божкова Todos los derechos reservados

Минорен МаЖор 

13.07.2017 год.

Настроения...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??