23 jul 2008, 21:44

Забравила да бъда - някога преди 

  Poesía » Filosófica
449 0 0
Време,
което се готви да ме пречупи,
да ме преметне като прашинка,
да носи в главата ми само вятър...
Къде искам да тръгвам?
На изток или на запад...
Обратното броене на дните да намеря.
Като мечка.
Моят зимен сън...
Да започне...
Да усещам...
Там,
когато и където
съм
забравила да бъда...
Да бъда Сега!

© Мидени Черупки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??