23.07.2008 г., 21:44 ч.

Забравила да бъда - някога преди 

  Поезия » Философска
448 0 0
Време,
което се готви да ме пречупи,
да ме преметне като прашинка,
да носи в главата ми само вятър...
Къде искам да тръгвам?
На изток или на запад...
Обратното броене на дните да намеря.
Като мечка.
Моят зимен сън...
Да започне...
Да усещам...
Там,
когато и където
съм
забравила да бъда...
Да бъда Сега!

© Мидени Черупки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??