1 may 2007, 10:38

Задоволство 

  Poesía
492 0 1

Крещя от бяс когато виждам
как всички задници твърдят,
че било трудно да си честен
а ги е страх да извървят
трънливата пътека на провала...
Сам да стигнеш до превала
на личната си низост е рекорд,
който мен ме прави горд
защото вече мога само
да се издигам-не да падам!

© Николай Драгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??