1.05.2007 г., 10:38 ч.

Задоволство 

  Поезия
493 0 1

Крещя от бяс когато виждам
как всички задници твърдят,
че било трудно да си честен
а ги е страх да извървят
трънливата пътека на провала...
Сам да стигнеш до превала
на личната си низост е рекорд,
който мен ме прави горд
защото вече мога само
да се издигам-не да падам!

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??