Майка ми я няма –
нито на земята,
нито под земята:
тя е в небесата!
Татко ми го няма -
нито на земята,
нито под земята:
той е в небесата.
Те оттам оглеждат
цялата вселена,
и си имат всичко,
но тъжат за мене.
Не тъгувай, майко,
не тъгувай, татко:
знам, ще дойде време
да се събереме!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados