2 abr 2007, 22:32

Задъхана пролетна примависта (закъсняла) 

  Poesía
599 0 1
Червено с бяло по ръцете,
от цвят прегърбени клонове -
по-ярко слънцето ли свети,
или пък са изгнили щорите?

По ручейова песен звучна
избирам крачките си нови,
а когато Зимата ме пусне
съм като дърво... със корени.

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??