Задъхано пролетно
В капчица време
задъхано обичаме.
В миг безвремие
задъхано прегръщаме.
В тиха вечност
задъхано докосваме.
В слънчева нежност
копнежно целуваме.
И като пролетна рапсодия
светът ни се усмихва.
Ванко Николов(Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados