10.03.2013 г., 10:11 ч.

Задъхано пролетно 

  Поезия » Любовна
438 0 3

Задъхано пролетно

 

В капчица време

задъхано обичаме.

В миг безвремие

задъхано прегръщаме.

В тиха вечност

задъхано докосваме.

В слънчева нежност

копнежно целуваме.

И като пролетна рапсодия

светът ни се усмихва.

 

Ванко Николов(Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??