20 abr 2008, 9:41

Задъхващо спира съня 

  Poesía
1353 0 8
Притварям
копринени нишки,
забили се в морни клепачи
... търся два силуета
на мъж и жена...
Трепет завихря
сънни картини,
нежност от ласки
сменя страстта,
уморен
заспива покоят,
шепот накъсан
оглася нощта,
разделят се,
пак търсят,
падат сред
бягствата,
пръсти се вплитат,
познали плътта.
Задъхващо спира
съня...

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??