20.04.2008 г., 9:41 ч.

Задъхващо спира съня 

  Поезия
1364 0 8
Притварям
копринени нишки,
забили се в морни клепачи
... търся два силуета
на мъж и жена...
Трепет завихря
сънни картини,
нежност от ласки
сменя страстта,
уморен
заспива покоят,
шепот накъсан
оглася нощта,
разделят се,
пак търсят,
падат сред
бягствата,
пръсти се вплитат,
познали плътта.
Задъхващо спира
съня...

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??