5 feb 2010, 9:39

Заедно 

  Poesía » De amor
610 1 1



До мен си, до мен си!!!
Така те чаках!
И ти ме търсиш - знам.

Някъде там... сред грешките ми, сред грешките ни.
Да се намерим.
Да си простим.
И те има, и съм тук.
И наистина те обичам.
Болезнено и напук!

 

© Полина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??