24 abr 2007, 9:19

ЗАЕДНО 

  Poesía
646 0 1
 
  • n Тихо дъждът по стъклата звъни
  • n Светлината на свещи стотици искри
  • n Огън в камината топли дъха ми
  • n Магично, чаровно ти пожелай ме

  • n Звуци прелитат на мек балдахин
  • n Вълнуващо син си, ухаещо мил
  • n Гъвкави трели пронизват страстта
  • n И тихо нашепват магнитни слова

  • n Звездно се носи дъх на смола
  • n Колко красив си с тези крила
  • n Видение нежно, в тих полумрак
  • n Аз ли сънувам или при мене си пак

  • n Забавени ритми на слети тела
  • n Целувай ме силно, тук и сега
  • n Души, понесени от Любовта
  • n Заедно сме и в нереалността.

© Донка Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??