Заедно
В едно туптят сърцата ни.
В едно шептят устните ни.
В едно греят очите ни.
В едно пеят душите ни.
Заедно пишем съдбата си.
Заедно побеждаваме враговете си.
Заедно рисуваме любовта си...
© Красимира Гицова Todos los derechos reservados