22 апр. 2010 г., 21:54

Заедно 

  Поэзия
784 0 0

     Заедно


В едно туптят сърцата ни.

В едно шептят устните ни.

В едно греят очите ни.

В едно пеят душите ни.

Заедно пишем съдбата си.

Заедно побеждаваме враговете си.

Заедно рисуваме любовта си...


© Красимира Гицова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??