Apr 22, 2010, 9:54 PM

Заедно 

  Poetry
799 0 0

     Заедно


В едно туптят сърцата ни.

В едно шептят устните ни.

В едно греят очите ни.

В едно пеят душите ни.

Заедно пишем съдбата си.

Заедно побеждаваме враговете си.

Заедно рисуваме любовта си...


© Красимира Гицова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??