16 mar 2011, 22:05

Заедно 

  Poesía
439 0 2

Живея всеки ден.

По малко.

Пестя за после.

Все мисля.

Мисля даже нощем!

Жалко.

 

Събирам.

Все от късчета.

Емоции-любов,несгоди..

И питам се,къде сгрешх?

Това ли е "Животът"?

 

Нима лишен оставам от това?

Да стъпвам"здраво"!

Да живея диво!

Да творя!

 

След мене -диря вече не остава.

Пред мене-път ли е това?

Сега , дори и да умирам!

Ще кажа само-Да!

 

Часът на истина настъпи!

Ръцете ви докосвам днес!

В денят на пълна безнадежност.

Ведно да се обединим!

 

Не нож в гърдите!

А подслон от бурята.

Един на друг.

Да си дарим!

 

И нека бъде ново утро!

На нови хора-като мен и теб.

И нека да докажем,че го можем!

Земята своя.

С достойнство да унаследим!

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • „Не нож в гърдите!
    А подслон от бурята.
    Един на друг.
    Да си дарим!“
    Това много ми хареса!
Propuestas
: ??:??