Живея всеки ден.
По малко.
Пестя за после.
Все мисля.
Мисля даже нощем!
Жалко.
Събирам.
Все от късчета.
Емоции-любов,несгоди..
И питам се,къде сгрешх?
Това ли е "Животът"?
Нима лишен оставам от това?
Да стъпвам"здраво"!
Да живея диво!
Да творя!
След мене -диря вече не остава.
Пред мене-път ли е това?
Сега , дори и да умирам!
Ще кажа само-Да!
Часът на истина настъпи!
Ръцете ви докосвам днес!
В денят на пълна безнадежност.
Ведно да се обединим!
Не нож в гърдите!
А подслон от бурята.
Един на друг.
Да си дарим!
И нека бъде ново утро!
На нови хора-като мен и теб.
И нека да докажем,че го можем!
Земята своя.
С достойнство да унаследим!
© Просто Някой Все права защищены
А подслон от бурята.
Един на друг.
Да си дарим!“
Това много ми хареса!