Заедно... двама!
Две години щастие!
Две години... знак ли е,
че ще продължим,
заедно двама да вървим?
Две години любов!
Това не е ли зов
да продължим,
заедно двама да вървим?
Две години страст!
Дали има други като нас,
които искат да продължат -
заедно двама да вървят?
Две години неразделни!
Дали има други толкоз верни,
които продължават,
заедно двама да извървяват?
Може би има и други като нас.
Или поне така си мисля аз...
Които обещават, че ще продължат
заедно двама ще вървят!!!
© Моника Зубева Todos los derechos reservados