4 mar 2009, 12:07

Заем 

  Poesía » Otra
945 0 7
 

Душа назаем взех.

От Дявола.

Но тялото е тукашно.

Сянката ми бди .

Напразен опит за надничане.

Избледнявам .

Толкова съм малка.

Там на дъното.

Далеч е следващият заем.

Лихва-остатък от Душа.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??