4 мар. 2009 г., 12:07

Заем 

  Поэзия » Другая
940 0 7
 

Душа назаем взех.

От Дявола.

Но тялото е тукашно.

Сянката ми бди .

Напразен опит за надничане.

Избледнявам .

Толкова съм малка.

Там на дъното.

Далеч е следващият заем.

Лихва-остатък от Душа.

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??