8 oct 2007, 11:59

Заесени се 

  Poesía
767 0 9
Натежаха ми дрехите
от дългата пауза.
Изкриви се пътеката,
попрегърби се.
Зажаднях да те милвам
с очите си,
да те чувствам със кожата.
Заесени се. Домъчня ми.
Като вятър се блъсках
във  дюлите,
отърколиха се,
ще угният...  като чувствата.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??