8.10.2007 г., 11:59 ч.

Заесени се 

  Поезия
766 0 9
Натежаха ми дрехите
от дългата пауза.
Изкриви се пътеката,
попрегърби се.
Зажаднях да те милвам
с очите си,
да те чувствам със кожата.
Заесени се. Домъчня ми.
Като вятър се блъсках
във  дюлите,
отърколиха се,
ще угният...  като чувствата.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??