28 ene 2014, 22:12

Загадката на живота 

  Poesía » Filosófica
317 0 0


Дали кометата

е по-щастлива

угасваща,

едва показала се тя,

или звездата,

светеща в нощта,

която бавно

с утрото умира?!

Дали взривяващото

щастие,

изхвърлящо ни

нейде в небесата,

или протяжното

еднообразие,

отвеждащо ни

чак във вечността?

 

Едва ли някой

ще узнае на света...

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??